сряда, 23 май 2012 г.

Ердоган - Kaan Taşaner


Карол TaşanerРолята на Ердоган във филма Пепел от рози се изпълнява от актьора Kaan Taşaner.  Първоначално е  щял да изпълнява ролята на Вурал, но след това са преценили, че в ролята на Ердоган ще бъде по-добре. И наистина е идеален за тази роля. Ердоган е най- отблъскващия персонаж за мен в сериала "Пепел от рози". Умен и безскрупулен, той е способен на всичко.

ЕРДОАН е единственият син на Ръфат и Хилмийе Яшаран, племеник на Решат Яшаран. Живее в Истанбул заедно със семейството си. Получава там образованието си, също както братовчед си Селим. Двамата заедно участват в семейния бизнес на Яшаран. По-непроницаем и по недпредсказуем от Селим. Амбицията му е след време да оглави фирмата.



 
Дата на раждане: 1979 г.
Филми в които е участвал:
Fatmagül’ün Suçu Ne
Kendi okulumuza doğru
Beşinci Boyut
Hakkını Helal Et
Büyük Buluşma
 

1 коментар:

  1. Действително артиста играе сравнително добре ролята си на Ердоан.Във всеки един успешен филм трябва да има поне един отрицателен герой,защото иначе нямаше да има въздействие върху зрителите от сериала.Постига се омраза,контрастираща с невинността на осн.герои-Фатмагюл и Керим.За да играеш отрицателен герой се изисква много труд, търпение,концентрация и до най-малкия детайл.

    ОтговорИзтриване


Игра-пъзел "Пепел от рози"