вторник, 24 януари 2012 г.

Започна сериал "Пепел от Рози" по btv

Тази вечер в 20 ч  по btv изненадващо започна първи епизод на дългоочаквания сериал "Пепел от рози" .
Филма започна с контраст между селската идилия на живота на обикновените хора, и на новобогаташите излезли от същата тази среда, но забравили това.
Това се вижда както между хората от по-старото поколение, така и сред младите - четиримата приятели от детство. Трима от тях вече са с висок стандарт на живот и само Керим е останал на село. Има си занаят и явно е добър в него - майстора казва, че са съдружници. Но като млад мъж го влече охолния живот  - плажове, забавления, момичета, с каквото се занимават неговите приятели.
Приятели, но повече го използват. Ползват го като шофьор, давайки му да се радва на луксозната им кола, а той  не забелязва това им използваческо и пренебрежително отношение. Дали е заслепен от техния стандарт на живот и поласкан, че го канят или е просто наивно добър човек и не предполага, че неговите другари могат да се отнасят подло с него.
Когато в сериал "Пепел от рози" обсъждат похотливо Фатмагюл, той се чувства неловко, прави се че не я познава, разграничава се от средата си за да се впише в тяхната.
Фатмагюл мечтае за своя бъдещ дом с Мустафа. С трепет очаква простички неща, като свое легло, своя маса, завеси и всичко, което придава уют на един дом - нейният дом. Тя свенливо пази своята девственост и Мустафа трудно, но устоява да уважава това, та след сватбата да има уважавана съпруга. Отношенията на Фатмагюл и Мустафа са искрени, простички изпълнени с идилия и романтика отношения между годеници. Очаква кога ще стане негова съпруга и ще се отдели от семейството на брат си където я командват .

Да видим продължението в следващите епизоди на сериала "Пепел от Рози"...

Дилема 1 епизод:http://vbox7.com/play:77f40a2e3f&al=2&vid=11458710

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"