сряда, 21 март 2012 г.

48 епизод

И в този епизод на филма главно действащо лице е Мукадес. Мерием я проследява, защото я подозира, че ходи при Мюнир да прави машинации. Но истината я шокира.  Керим и Фатмагюл пък я чуват да говори по телефона с приятеля си. Разбирайки, че Мурат, племеника й не е син на брат й Рахми, Фатмагюл е съсипана. Керим едва я удържа да се успокои. Влезли са в неговата стая и се чудят как да не ги видят другите. Покрай Мукадес всички излъгаха за да я прикрият. Мерием, излъга Керим, че не я е проследила докрай. Излъга и Мурат, че просто ще покаже разсада на майка му. Керим и Фатмагюл пък трябва да мълчат и да се крият. Така една лъжа, повлича след себе си още лъжи, докато всичко се срине.
В дома на Решат Перихан и Мелтем събират багажа на Селим, за да се пренесат в новата къща. Майката намира халката и едва замазва положението, когато Мелтем я вижда.
Във фирмата привизно цари веселие. Решат, Селим и Мюнир си говорят весело, за срещата му с Гаие, говорят си по мъжки, докато не влиза Вурал. Отчаян и съсипан от присъствието на Мустафа, той иска да напусне. Решат му казва, че няма от какво да се тревожи докато в сейфа му е пистолета. В същия момент вижда, че пистолета вече не е там. Всички хукват към охраната да прегледат камерите. На записа се вижда как Ердоган най-нагло го взема и размахва пред камерата.
Авно действието  в следващите епизоди предстои да се заплита.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"