четвъртък, 5 април 2012 г.

Какво се случва във филма "Пепел от рози"?

Действието във филма "Пепел от рози" набира скорост, но какво ли се случва по-нататък във филма и как ли завършва накрая?
Интересно е, че досега съм нямала търпение да гледам сериали, винаги съм си намирала нещо по-интересно за да отделям всеки ден време  да стоя пред телевизора. Филма "Пепел от рози" ме привлече със заглавието си. Още преди да започне филма, интересувайки се за него, разбрах, че оригиналното му заглавие е друго, доста странно име : "Каква е вината на Фатмагюл".  Наистина странно име за сериал.  Прочетох анонса на филма и си мислех - Е не може целия филм да се върти около това... Каква вина може да има едно невинно момиче? И филма започна. В първите серии анонсираното се случи и след това, вече започна ежедневието. Наистина се разбра защо филмът се казва "Каква е вината на Фатмагюл". Макар призната на сила,  тя си носеше вината. Оказа, се че и всеки герой от филма си има своя вина конкретно за случилото се нещастие и сред него. За размислите относно вината на всеки един от героите може да прочетете в темата: Каква е вината на...?
Вече филма се преполови, а тепърва ще се говори за вина, и Фатмагюл ще бъде обвинявана. Не знам какво се случва във филма по-нататък, виждала съм само снимки и отделни сцени. Не искам да го гледам предварително, за да не ми е скучно като знам предварително какво се случва във филма.
Преди да започне филма се чудех и защо в България са му избрали името "Пепел от рози".  Като размишлявах, наистина името е подходящо. Ако розата е символ на романтиката, любовта  и мечтите, когато те са изпепелени, чувството е нагарчащо като пепел. Защото дори да бъде изгорено нещо красиво, резултата е пепел. Сигурно тепърва във филма ще има горчива пепел, но се надявам накрая във филма от тази пепел да се рози, като разцъфваща роза сред градина от рози една красива любов да излети от пепелта и тя навярно ще бъде между Фатмагюл и Керим.Но какво се случва във филма "Пепел от рози" предстои да видим в следващите епизоди.

Дилема
Моля не копирайте, вместо това споделете ваши размисли в коментари....



Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"