понеделник, 13 февруари 2012 г.

22 Епизод

В този епизод повече внимание обърнаха на Вурал. Той се срещна с бившата си приятелка. Стана ясно, че преди две години са скъсали по негова вина, но причината е била не, че не я е харесвал - напротив.
Обичал я е толкова силно, че се е страхувал  тя да него напусне. Споделя и че животът му е променен, без да и дава подробности. Но че е толкова лош, че онзи Вурал, който я е изоставил е бил много по-свестен от настоящия. В стремежа си да избяга от нея тази вечер, той налита на Асу и сутеньора й и приема поканата им. От Асу той поиска нещо странно...Поиска да му каже, че му прощава. Може само да се подразбира, какъв ад е в душата му, щом копнее за тези думи.
Кембрич също му се размина, изпуснал е сроковете и няма шанс да влезе дори да си плати.

Керим тъси Мюнир да му помогне със заминаването, защото не може да се справи с визата. Документите  на Керим по някаква нелепа случайност попадат в ръцете на Мустафа. Той трябва да ги отнесе до Мюнир и като поглежда паспорта, прочита името, вижда снимката и вече знае, че се е срещал с Керим. Скарва се за това с Мюнир и той го изгонва от фирмата.
Отношенията се обтягат и между Вурал и майка му Леман. И между нея и Мюнир. Селим и Ердоран също се карат за нищо.
Фатмагюл влиза в стаята на Керим и той я засича вътре. Тя се оправдава, че е искала да види, че си приготвя багажа за път. Тогава той казва на Фатмагюл, че Мустафа също заминава за чужбина и тя много се разстройва.
Хубаво развитие в този епизод има за лелята на Керим. Отварите й се купуват успешно в билковата аптека и има още поръчки.



1 коментар:


Игра-пъзел "Пепел от рози"