сряда, 7 март 2012 г.

38 епизод

Семейство Яшаран разбира, че Мелтем ще поиска развод и не иска да знае, и да чува обяснения.  Отказва да отиде на меден месец и склонява да не ходи на хотел, а да остане в дома им, но да не я безпокоят. Взела е трудно решение, но може би добро за да не изложи родителите си.
У дома на Фатмагюл са тримата, с племеника й и Керим. Той е жестоко пребит и тя му прави мехлеми за раните. Виждайки грижите й той пак се опитва да и каже, че не й е посягал, но тя пак не иска да го чуе. Все пак стъпка по стъпка те се сближават. Изпепелената й душата и се отпуска по малко, заедно с косите й. Вече не са така строго хванати на опашка. Апатията и гнева преминаха, сега е бариерата на отблъскването. 
Мерием решава да направи експеримент и се обажда от телефона на Рахми на купувача на къщата си, като се представя за секретарка на Мюнир. Пита сделката направена ли е и купувача потвърждава. Тогава тя му казва, коя е и да предаде на Мюнир, че вече знае истината.
Когато Мюнир разбира това, тъкмо е на семеен съвет  и съвсем се хваща на главата. Ситуацията в Яшаран съвсем се изплъзва от контрол и решават да действат чрез Мустафа.
Той през това време е сам в дома на Ердоган, тъкмо е разгледал стаята  и будуара му,  заричайки се един ден да живее по този начин. В същото време Керим пътува към дома на Ердоган за да се разправя с него. Мустафа пръв го вижда и взема оръжието, което крие под леглото си.
Какво ще стане, ще видим в следващия епизод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"