петък, 16 март 2012 г.

45 епизод

В този епизод Фатмагюл слага, макар и " за пред хората" халката, която й купи Керим. Когато видя това, той много се зарадва. Тя не осъзнава, но също изпитва някакви положителни чувства. Халката и дава сигурност, тя е символ, един пръстен вече върна и това разби сърцето й. Дали друг пръстен, символ на безкрайната любов и хармония ще заздрави нараненото й сърце. Дали любовта е влюбването или онези отношения на грижа, доверие и привързаност, които се изграждат ден след ден.
Преди да се реши да сложи своята халка, тя видя тази на Керим. Той я беше забравил в банята. Взе я и я разгледа - неговата беше гравирана с нейното име - Фатмагюл. В този ден тръгна и за първи път на работа. Чувстваше се особено, самостоятелна, ново начало.
Мустафа получи новата си работа. Стана шеф на транспорния сектор - отговорен пост. Мелтем го намери и поиска да говорят. Попита го каква е истината - той излъга и тя се почувства спокойна, защото го смяташе, че са в едно положение. Вурал се тревожи за Ердоган, че е вманиачен по Фатмагюл и изпитва извратено удоволствие да я тормози. Но дали само вина изпитва Вурал или и той все още я желае?

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"