петък, 13 април 2012 г.

64 и 65 епизод

Мустафа получи оръжието си. Беше решил да го използва. Но получи по- изгоден случай. Мукадес пак натъжи Фатмагюл и тя тръгна нанякъде. Стигна до изгорената къща на мечтите си. Там я завари Мустафа. Насила я заведе в дома си. Каза й че я обича и поиска да са заедно. Тя го отблъсна и той ядосан се обади на Керим и му каза, че Фатмагюл е при него. Керим веднага тръгна натам. През това време Фатмагюл тръгна да бяга. Тримата се събраха навън. Мустафа стреля и рани Керим по ръката. Матмагюл нападна Мустафа и той изпусна пистолета. Керим го взе и го хвърли във водата. Прибраха се в Истанбул.
Мустафа даде лъжливи показания пред прокурора. Настоя Асу да махне детето им.
Мелтем даде следа на журналистите. Във вестника излезе материал за делото. Мелтем отиде при Фатмагюл на работата й. Даде и халката. Но Фатмагюл се разстрои, направи гаф в ресторанта и избяга, напусна.
Фатмагюл отиде на първия си час при психотерапевт.
Мукадес намери последното писмо от бащата на Керим в стаята на Мерием. Тя не го беше показала на Керим, защото не искаше да види за пореден път как го къса и го отвори и прочете заедно с Фатмагюл. Мукадес преписа адреса и написа писмо до бащата на Керим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"