събота, 5 май 2012 г.

Епизоди 71-75

Живота на всички герои се променя, за някои към добро други към лошо, в зависимост кой път са избрали.
 Семейството на Фатмагюл си наемат ресторант и започват да се занимават с това. Керим избира име на ресторанта "GUL" - Роза. Интериора на ресторанта е романтичен и уютен.
Клиентите ги харесват и се увеличават.
Само Мукадес напуска дома, тя и без това не иска да участва с пари и труд в ресторанта. От злия план на Мюнир, нейния "любим" Салих участва в плана му да я съблазни и отдалечи от близките и за да е на тяхна страна в делото.
Рахми страда от това, въпреки че той я изгони, но пък държи на Мурат. въпреки, че не е негов син ще е щастлив, ако може да продължава да му бъде баща.
Отношенята между Керим и Фатмагюл разцъфват с всеки изминал ден и вече между тях от време на време има жестове на романтика.
Фамилия Яшаран започва да пропада. Бащата на Мелтем се грижи това да се случи. Развода се урежда бързо, както и финансовите отношения между двете фамилии. Бизнеса на Яшаран е пред фалит.
Вурал се опитва да избяга от болницата и е изпратен в затвора, където го настаняват в лечебницата. Селим и Ердоган страдат в затвора и проклинат. Ердоган заплашва да си отмъсти, сам си вярва, че е невинен и това, което му се случва не е по негова вина. Селим страда от развода си с Мелтем и затова, че тя му каза, че има друг в живота й, за да го нарани.
Мелтем наистина изпита тръпка на страст към Мустафа, но още не го е осъзнала.

Мустафа е сложно положение. Той няма какво да губи и е взривоопасен. Радва се на краха на Яшаран, но не е и на страната на Фатмагюл. Ревнува я от Керим и я преследва. Но в живота му все още присъства Асу, макар да са вече разделени, липсва му обичта й.  Подсъзнателно или осъзнато няма против да си поиграе и с Мелтем за отмъщение към Селим.

Асу се продаде, на Мюнир за да е на тяхна страна на делото, но дали съвеста й ще бъде спокойна не се знае.

Отношенията между Кадир и Мерием бавно добиват романтика и дълбочина. Покрай делото те започват да се опознават и да изпитват симпатии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Игра-пъзел "Пепел от рози"