сряда, 20 юни 2012 г.

79 последен епизод на "Пепел от рози"

Искате ли да знаете какво се случва в 79, последен епизод на "Пепел от рози"?
Някои хора не искат да знаят края на филма, ако сте от тях не четете това.
Други хора са любопитни или имат нужда от надежда да знаят че сериала " Пепел от рози " ще завърши добре.


Аз май излюбопитствах и го гледах. Това не ми пречи да гледам сериала. Интересно ми е какви събития ще доведът до финала - щастливия край на този така тежък сериал.

Не спират събитията да се обръщат от една посока в друга. Тъкмо се покаже светлина на надежда и нещата се провалят по някаква планирана или не от противника причина.
Този път злия гений на Мюнир дава тласък на събитията.
Симулират арест на Мустафа и под психологически натиск го карат да признае за убийството на Вурал и да подпише самопризнанията. Сега той е в ръцете на Яшаран и възнамеряват, като го манипулират да се спасят. Но както истината за Мустафа излезе наяве, не мислят, че и техните престъпления ще бъдат навързани и изобличени.

И за на намирам сили да гледам филма надникнах в последния, 79  епизод /79, според оригиналните серии, на тези по телевизията, им изгубих бройката :)/


Бях очарована да разбера, че в края на филма ще има ново начало. Керим и Фатмагюл ще си имат дете. За Фатмагюл е впечатляващ начина по който научава новината.
Аз мисля, че за всяка жена е вълнуващ момента, в който разбира ще има дете, дори очаквана, новината винаги е трудно да се възприеме. Възникват безброй въпроси, търси се смисъл и символика - а който търси, намира.
Прибавям детето, което ще се роди от тази изстрадана и израснала във времето любов, към символите във филма "Пепел от рози" - най- силния и прекрасен символ.

1 коментар:


Игра-пъзел "Пепел от рози"